top of page
  • Poza scriitoruluimyAtomy Romania

SET TEN MATUR | ABSOLUTE SKINCARE SET

Actualizată în: 25 aug.

Denumire produs: Absolute Skincare Set

Cod produs: 700207



 

Atomy Absolute Cellactive Skin Care este o gamă de produse cosmetice cu efect anti-îmbătrânire, extrem de eficiente, care acționează în sinergie. Conține șase produse: toner, ampoule, ser, loțiune, crema pentru ochi și cremă hidratanta.


 




 

BENEFICII

 

Tonerul - are efect de iluminare;

Ampoule (Fiola) -  ajută la reducerea semnelor îmbătrânirii pielii;

Serul - ofera elasticitate pielii;

Lotiunea - cu efect de lifting;

Crema pentru ochi - cu efect anti-rid;

Cremă hidratanta premium - anti-rid si cu efect de lifting;


 

Acest produs este creat cu tehnologia brevetată Kolmar Korea (tehnologie de design de peptide specializată în receptorii celulelor pielii), care permite ingredientelor eficiente din produs să găsească celulele deteriorate din piele și să le absoarbă rapid și precis.

 

4 TEHNOLOGII


 



1️⃣ Tehnologie de inalta purificare 

O tehnologie de purificare ce permite extracția unei concentrații mai mari de ceai verde.


2️⃣ ​Tehnologie FRESH BIO

O tehnologie exclusivă Kolmar BNH care permite extracția ingredientelor active din plantele aromatice.


3️⃣ Tehnologie de fermentare

Utilizează enzime obținute din microorganisme pentru a obține ingredientele active și a îmbunătăți absorbția la nivelul pielii.


4️⃣ Tehnologie avansată de microîncapsulare

Facilitează pătrunderea nutrienților în piele.

Protejează ingredientele împotriva distrugerii.


 

CODUL

Atomy Absolute CellActive

 



1️⃣  HighPurityEGF pe bază de plante

Ingrediente naturale, care se bazează pe factori de creștere epidermici de origine vegetală.


2️⃣ Dormin

Stimulează procesul de regenerare celulară.


3️⃣ Extract de Yosemite fermentat

O substanță descoperită într-un arbore Metasequoia de 100 de ani. Rejuvenează și protejează pielea.


4️⃣ Proteine din Lupin

Aceste proteine conțin ingrediente care ajută la refacerea structurii pielii deteriorate și la întărirea

barierei sale naturale.

 

Cum se foloseste acest set?

 




1️⃣ Toner

2️⃣ Ampoule

3️⃣ Ser

4️⃣ Lotiune

5️⃣ Crema ochi

6️⃣ Crema hidratanta



 

Premii castigate

Setul Absolute Skincare

 




🏆 Premiul IR52 Jang Young-sil (2020)

Organizat de Asociația Coreeană pentru Tehnologie Industrială, acest premiu recunoaște performanța tehnică remarcabilă în Coreea.

🏆 Certificarea NEP (2020)

Acordată de Agenția Coreeană pentru Tehnologie și Standarde, această certificare este acordată produselor care aplică tehnologii dezvoltate pentru prima dată în Coreea.

🏆 Premiul pentru Tehnologie de Brevet, Premiul King Sejong (2021)

Pentru a spori competitivitatea pe piață, Oficiul Coreean pentru Proprietate Intelectuală (KIPO) identifică și acordă brevete care contribuie semnificativ la dezvoltarea industrială prin tehnologii inovatoare sau complexe.

🏆 Produsul de clasă mondială din următoarea generație din Coreea (2022)

Această recunoaștere este acordată produselor și companiilor care se așteaptă să obțină o cotă de piață globală în primele 5 în următorii șapte ani.



 

Toner-ul

Absolute (150 ML)

 




✅ ajută la absorbția următorului produs;

✅ oferă un efect natural de iluminare;

✅ calmează pielea sensibilă;

✅ oferă imediat hidratare după curățare;

✅ textură ușoară de tip gel;

✅ se poate folosi zinlic;

✅ conține 15% „CellActive™ Code Brightening”.



 

Fiola

Ampoule (40 ML)

 




✅ ajută la reducerea semnelor îmbătrânirii pielii;

✅ reduce ridurile;

✅ nu se foloseste zilnic;

✅ conține 30% „CellActive™ Code Almight”;


 

Serul

Absolute (50 ML)

 




✅ ofera elasticitate pielii;

✅ nu este lipicios;

✅ ofera hidratare pielii;

✅ potrivit pentru utilizare zilnică;

✅ conține 20% „CellActive™ Code Almight”;



 

Lotiunea

Absolute (135 ML)

 




✅ ofera hidratare pielii;

✅ are efect de lifting;

✅ conține 10% „CellActive™ Code Lifting”;



 

Crema pentru ochi

Absolute (40 ML)

 



✅ nu este lipicioasa;

✅ reduce aspectul ridurilor;

✅ potrivita pentru utilizare zilnică;

✅ conține 20% „CellActive™ Code Almight”;



 

 

Crema hidratanta

Absolute (50 ML)

 



✅ cremă hidratanta premium;

✅ efect anti-rid;

✅ efect lifting;

✅ potrivita pentru utilizare zilnică;

✅ conține 20% of 'CellActive™ Code Lifting';


 

 

Absolute Set a castigat

Premiul IR52 Jang Young(2020)

 



Premiul IR52 Jang Young-sil, organizat de Asociația Tehnologiei Industriale din Coreea, poartă numele lui Jang Young-sil, un om de știință proeminent din dinastia Joseon.

 

Cu sloganul „Cea mai bună tehnologie și produs realizat de compania noastră,” acest premiu recunoaște realizările tehnice de vârf ale Coreei. Scopul său este de a stimula moralul dezvoltatorilor de tehnologie prin onorarea organizațiilor cu produse și inovații tehnologice noi și excelente.


 

 

Absolute Set a castigat

PremiulNEP (New Excellent Product) pentru Tehnologie Inovatoare(2020)

 



Organizată de Agenția Coreeană pentru Tehnologie și Standarde, certificarea NEP este acordată produselor care aplică tehnologie dezvoltată pentru prima dată în Coreea.

 

Pentru a obține această certificare, un produs trebuie să demonstreze performanțe și calitate superioare în comparație cu altele din categoria sa și să aibă un impact tehnic și economic semnificativ.

 

Peste 1.000 de produse au primit certificarea NEP până în prezent, dar produsele de frumusețe sunt rareori certificate. Prin urmare, este extrem de semnificativ faptul că Absolute CellActive™ Skincare a devenit al doilea produs de frumusețe care a obținut această certificare.


 

 

Absolute Set a castigat

Premiul pentru Tehnologie de Brevet

Premiul King Sejong(2020)

 



Pentru a asigura competitivitatea industrială pe piață, Oficiul Coreean pentru Proprietate Intelectuală (KIPO) acordă Premiul pentru Tehnologie de Brevet brevetelor care contribuie semnificativ la dezvoltarea industriei prin tehnologii inovatoare sau complexe.

 

Brevetele recomandate de examinatorii KIPO trec printr-un proces de revizuire înainte de selecția finală.

 

Categoriile premiului includ King Sejong, Chungmu-gong, Ji Seok Yeong și Hongdae Yong, iar Premiul King Sejong reprezintă cea mai înaltă distincție.

 

La momentul lansării, un media a relatat că Absolute CellActive™ Skincare avea un preț accesibil în comparație cu alte produse anti-îmbătrânire, în ciuda folosirii de ingrediente prețioase și a unei tehnologii de dermatologie de neegalat. S-a observat că volumele și prețurile produselor Absolute CellActive™ Skincare variază semnificativ, fiind de la de 2 până la 20 de ori mai ieftine decât produsele comparabile.


 

 

Absolute Set a castigat

Premiul Produs de Clasă Mondială a Viitoarei Generații din Coreea(2022)

 


Produsele de clasă mondială din următoarea generație sunt determinate de Ministerul Comerțului, Industriei și Energiei pe baza potențialului de comercializare și creștere, inclusiv probabilitatea de a se clasa în primele 5 și de a obține o cotă de piață de 5% la nivel global în următorii șapte ani.

 

Selecția produsului Absolute CellActive™ Skincare ca produs de clasă mondială din următoarea generație indică faptul că Atomy are potențialul de a deveni unul dintre primele 5 produse pe piața globală de cosmetice.


 

 

Ce înseamnă certificarea Dermatest®?

 


Când vedeți sigiliul Dermatest® pe un produs, puteți avea încredere că a fost testat pentru siguranță și eficacitate la cele mai înalte standarde.

 

Sigiliul Dermatest® este un semn clar de calitate al produselor.

 

Acest sigiliu acordat produselor este deosebit de util pentru articolele esențiale pentru bebeluși, cum ar fi scutecele, șervețelele umede, loțiunile, gelurile de duș si al sampoanelor

 

Pentru a obține sigiliul Dermatest®, produsul trebuie să fie supus unei serii de teste pentru a câștiga acest marcaj.

 

Există trei „niveluri” de certificare: Bun, Foarte bun și Excelent. Acest lucru oferă informații despre calitatea formulei, precum și despre siguranța și toleranța acesteia.


 

 

MOD DE UTILIZARE

 







 

INGREDIENTE

 

[Absolute Toner]


Read less

AQUA, METHYLPROPANEDIOL, PYRUS MALUS FRUIT WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, NIACINAMIDE, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, ALANINE, ALCOHOL, ALTHAEA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ARGININE, ASPARTIC ACID, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, BETA-GLUCAN, BIFIDA FERMENT LYSATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF WATER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CARBOMER, CERAMIDE NG, CERAMIDE NP, CETEARYL ALCOHOL, CHOLESTEROL, CORDYCEPS SINENSIS EXTRACT, CYNARA SCOLYMUS LEAF EXTRACT, DIMETHICONE, DIOSCOREA JAPONICA ROOT EXTRACT, DIPROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ECLIPTA PROSTRATA LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FOENICULUM VULGARE LEAF EXTRACT, FOLIC ACID, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GLUTAMIC ACID, GLUTAMINE, GLYCERYL OLEATE, GLYCINE, GLYCOSYL TREHALOSE, HISTIDINE, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLINE, HYDROGENATED POLYDECENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, HYLOCEREUS UNDATUS FRUIT EXTRACT, INULIN LAURYL CARBAMATE, ISOLEUCINE, ISONONYL ISONONANOATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, LACTIC ACID/GLYCOLIC ACID COPOLYMER, LAMINARIA JAPONICA EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA EXTRACT, LECITHIN, LEUCINE, LYSINE, OCIMUM BASILICUM FLOWER/LEAF EXTRACT, PALMITIC ACID, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4, PANTHENOL, PARFUM, PENTYLENE GLYCOL, PHELLINUS LINTEUS EXTRACT, PHENYLALANINE, PHOSPHOLIPIDS, PHYTOSPHINGOSINE, PICHIA FERMENT LYSATE FILTRATE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, POLYQUATERNIUM-51, POLYVINYL ALCOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PROLINE, PTERIS MULTIFIDA EXTRACT, RAFFINOSE, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, SACCHAROMYCES/RICE FERMENT FILTRATE, SERINE, SODIUM HYALURONATE, SQUALANE, STEARIC ACID, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHERYL LINOLEATE, TRIETHYLHEXANOIN, TROMETHAMINE, TRYPTOPHAN, TYROSINE, ULMUS DAVIDIANA ROOT EXTRACT, VALINE, BENZOIC ACID, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL

[Absolute Ampoule]

Absolute Serum

Absolute Lotion

Absolute Eye-complex

Absolute Nutrition Cream

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE


 

1. Toate produsele din setul Absolute Skincare se folosesc zilnic?

Da, cu exceptia Ampoule-ului.




 

CUM COMAND?

 

PASUL 1                    VERIFICA PRETUL

Acceseaza site-ul oficial pentru a vedea preturile actualizate si pentru a plasa comanda.

PASUL 2  CERE UN SPONSOR ID

In momentul in care iti creezi contul, o sa ai nevoie de un SPONSOR ID.

Acceseaza butonul de mai jos si iti vom furniza unul in cel mai scurt timp posibil.

PASUL 3 CREAZA CONT

Alege optiunea de "Consumer" si urmeaza pasii indicati.

Coletul va ajunge la tine cu DHL in maxim o saptamana.



 

TESTIMONIALE

 

Mihaela C.

(Iulie 2024, Cluj Napoca)

"Am 50 de ani si folosesc setul Absolut de 2 luni. Ritualul de ingrijire al coreencelor mi s-a parut intotdeauna fascinant si imi doream sa vad in baia mea toate ingredientele unei rutine de ingrijire a tenului pe care le-am vazut intr-un filmulet pe internet, cu 4 ani in urma. Mi-a starnit interesul faptul ca rutina de ingrijire din filmulet includea pe langa toner, crema fata si crema de ochi si 2 seruri. Intre timp am si cumparat 1-2 creme de fata coreene si am fost multumita de ele dar nu am fost convinsa ca sunt potrivite pentru tenul matur.

In 2024 am inceput sa folosesc produsele Atomy si din luna mai rutina mea de ingrijire a tenului se bazeaza exclusiv pe produsle acestei firme (masti servetel, produse de curatare si ingrijire a tenului). Setul Absolut Skin Care este absolut perfect pentru tenul meu. Setul contine 6 produse (1 Toner, 1 Lotiune, 2 seruri, 1 crema de fata si 1 crema de ochi) recomandate a fi folosite impreuna. Pentru mine functioneaza urmatoarea rutina: de 3-ori pe saptamana (dimineata sau seara) folosesc toate cele 6 produse. In restul zilelor nu folosesc serurile (care sunt foarte concentrate) deoarece cred ca acestea trebuie folosite cu masura. De cele mai multe ori fac operatia de ingrijire cu tot setul dimineata, inainte de a merge la serviciu. Astept cam 15-20 min dupa utilizare si apoi pun machiajul de zi.


La prima utilizare a intregului set am crezut ca e prea mult. Adica prea multe etape si prea multe creme, solutii si seruri dintr-o data, in acealsi timp. La a doua utilizare a intregului set mi-am schimbat parerea. Etapele si cum se folosesc componentele sunt bine gandite si asigura tenului hidratarea si hranirea in profunzime a tenului. Dupa prima saptamana de utilizare zilnica (de 3 ori cu toate componentele) am observat ca nu mai am nevoie sa hranesc tenul cu crema de noapte. De cand folosesc setul Absolute mi-a disparut senzatia de uscat si nevoia de a aplica imediat o crema dupa utilizarea spumei de curatare (care bineinnteles este tot de la Atomy). Toate componentele setului sunt gandite pentru a asigura tenului matur tot necesarul de ingrijire si hranire pentru o mentine o piele elastica si luminoasa.


Crema de ochi este minunata. Este densa, pare grasa la atingere dar dupa ce se aplica, iti dai seama ce calitati are si simti cum pielea din jurul ochilor se destinde.


De pretul intregului set nici nu mai vorbesc. Sa ai 6 produse de calitate premium la un pret de sub 1.000 lei spune totul."


15 afișări0 comentarii

Commenti


bottom of page